Povestea noastra,
promisiunea noastra

 

Cine suntem

Partener in mentinerea sanatatii!

Pharco Impex ’93 SRL este filiala romaneasca a marelui consortiu farmaceutic nord-african Pharco, avand sediul central in stravechiul oras egiptean Alexandria. Cu sediul reprezentantei si depozitul in Bucuresti, Pharco Impex ’93 SRL desfasoara de 25 de ani activitati de import si distributie, precum si promovare de produse farmaceutice pe tot teritoriul Romaniei.

Portofoliul de produse farmaceutice Pharco in Romania este la ora actuala unul generos si variat, incluzand 36 de produse originale si generice, inregistrate ca medicamente, suplimente si produse de ingrijire externa. Alte numeroase produse sunt in curs de inregistrare, intrucat portofoliul originar egiptean cuprinde sute de produse. Toate aceste categorii de produse sunt fabricate in unitatile de productie ale corporatiei-mama din Egipt, unde se folosesc linii tehnologice moderne si procedee avansate, ce asigura buna calitate a produselor. Formele farmaceutice prezente in portofoliu sunt de asemenea foarte variate: capsule moi simple sau gastrorezistente (enterosolubile), tablete, siropuri si solutii orale, granule efervescente, picaturi auriculare, apa de gura, creme si lotiuni de uz extern.

Obiectivul Pharco

Principalul obiectiv Pharco este oferirea de produse si servicii de calitate colaboratorilor si clientilor nostri, calitate garantata de acreditarile noastre:

Buna Practica de Productie (GMP) – pentru unitatile de productie

Buna Practica de Distributie (GDP) – pentru depozitul Pharco Impex

Sistemul de Management al Calitatii – la nivel organizational (Certificare ISO 9001: 2015)

La aceste garantii de calitate se adauga:

un marketing flexibil

axat pe promovarea unor produse de calitate superioara si avand preturi accesibile pentru toti consumatorii;

un portofoliu diversificat

orientat spre a-i multumi chiar si pe cei mai exigenti clienti;

un colectiv bine instruit

orientat spre rezultate si performanta in echipa

Pharco a demonstrat in Romania in acest rastimp de 25 de ani, si cu siguranta o va face si de acum inainte, multa flexibilitate, urmarind nevoia clientilor de a avea la dispozitie produse eficiente, sigure si accesibile ca pret. Acest fapt este reflectat si de prezenta constanta a lui Pharco in topul primilor 25 de producatori de OTC (produse care se elibereaza fara reteta).

 

La nivel mondial, fabricam 160 tipuri de produse,
totalizand 630 milioane de unitati anual,
in 6 fabrici moderne, cu ajutorul a peste 8000 de angajati.

Echipa Pharco urmareste sa anticipeze si sa se adapteze la provocarile ce apar in domeniul ingrijirilor pentru sanatate. Mentinerea unei pozitii fruntase in topul producatorilor este o preocupare constanta.

www.pharco.happydev.co.ro

Click

Pharco Impex '93 SRL este firma certificata TUV

Vezi certificat

Parteneri

Fundatia Profilaxis, Timisoara

Scoala mamei – Maternitatea Bucur, Bucuresti

Scoala parintilor – Spital Lotus, Ploiesti

Scoala mamei - Maternitatea Panait Sarbu, Bucuresti